Η εταιρεία


Η εταιρία μας ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στον χώρο του επίπλου κατοικίας το 1981 δημιουργώντας ένα σύγχρονο για την εποχή εκθεσιακό χώρο.

Σύντομα με την δύναμη της προτίμησης που έδειξε το αγοραστικό κοινό της Σύρου και επενδύοντας για το μέλλον, στα επόμενα πέντε χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας 500m2 καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς σε όλα τα είδη του επίπλου.

Το 1999 έχοντας την τεχνογνωσία του επίπλου κουζίνας συνεργάζεται κατ΄ αποκλειστικότητα για την Σύρο με τη επώνυμη εταιρία AVELON.

Σήμερα μετά από μια εκ βάθρων ανακαίνιση των εκθεσιακών χώρων, διαθέτει στο κοινό της Σύρου και όχι μόνο, την δυνατότητα να επιλέγει βλέποντας ό,τι καλύτερο διαθέτει η ελληνική αγορά, μέσα από προϊόντα επώνυμων εταιριών που κατόπιν προσεκτικής επιλογής δημιούργησε αποκλειστικές συνεργασίες .Επίσης ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει  τη δυνατότητα για ειδικές κατασκευές καθώς και την μελέτη-σχεδιασμό χωροδιάταξης των επίπλων από ειδικευμένη διακοσμήτρια.

 

 

Βενέδικτος Ρούσσος & Σια ΟΕ

Σταματίου Πρωίου 87

Ερμούπολη - Σύρος

Τηλ : 22810 80748 - Fax : 22810 87488

Ε-mail : info@rombos.gr

Υλοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης